Prijzen

iDelft ontwikkelt software, maar biedt ook software licentieshosting en support aan. We werken altijd op basis van aanbiedingen op schrift (denk aan: contracten om software te maken, SLA's of strippenkaarten met voorafbetaalde uren ondersteuning).

Klanten willen vaak vooraf weten waar ze aan toe zijn. We maken daarom offertes waarbij de belangrijkste oplevermomenten, de onderlinge verantwoordelijkheden en de betalingen vastliggen. Zodoende ontstaan er nooit verrassingen achteraf.

Om een goede offerte te kunnen maken is het vaak nodig om tijd te investeren (vooral wanneer we een compeet webportaal moeten inspecteren voorafgaand aan een overname). In dergelijke gevallen rekenen we een in-take vergoeding

Over de prijzen kunnen we transparant zijn. Ons uurtarief is bescheiden en bedraagt ca. 50% meer dan een gemiddelde loodgieter of andere bouw professional in Nederland. Het tarief is wat hoger; niet omdat we ons superieur voelen (integendeel!). We vragen alleen iets meer omdat we relatief veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van onze IT kennis en aan experimenten in onze eigen test omgeving. Eigenlijk voelen we ons wel degelijk bouwvakkers: We maken alleen geen huizen maar webportalen. De overeenkomsten zijn echter legio: Zo werken we ook planmatig en proberen we zoveel mogelijk standaard componenten te gebruiken om kosten te besparen. 

Neem gerust contact met ons op als u een offerte wilt ontvangen.