Triquanta

iDelft heeft in februari 2018 delen van Triquanta Web Solutions overgenomen. Inmiddels zijn alle Triquanta activiteiten geïntegreerd in iDelft BV en kunnen we terugkijken op een geslaagde overname waarbij de continuïteit altijd voorop heeft gestaan.

Een flink aantal Triquanta servers, websites en projecten zijn destijds overgenomen. Nieuwe hosting en support contracten zijn vervolgens afgesloten. We kunnen nu trots melden dat alle websites inmiddels draaien op ons standaard datacentrum en dat alle oude Triquanta servers uitgefaseerd zijn. Ook hebben we de voormalige Triquanta klanten kunnen ondersteunen met nieuwe websites en migraties. Voorbeelden zijn: vrnhn.nl en delftsaardewerk.nl.

Als laatste stap zijn we bezig om samen met onze andere voormalige Triquanta klanten concrete plannen te maken om Drupal 7 websites te migreren naar Drupal 10. Wij zien Drupal 10 als HET stabiele en nieuwe platform voor alle mogelijke webportalen.

Heeft u ook een uitdaging met een oude Drupal 7 website waarvan de support afloopt? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen ook u om een gedegen migratieplan op te stellen.

Uitzicht over Delfft