Welkom bij iDelft

Slimme software experts uit Delft

Contact Portfolio

iDelft bouwt websoftware en biedt integratie-oplossingen (meestal op basis van Drupal). We passen de laatste technieken toe: De websites zijn snel, veilig en optimaal toegankelijk. We maken traditionele websites, maar ook single-page sites; altijd geschikt voor mobiele telefoons.

iDelft ontwikkelt niet alleen software: We hebben ook veel ervaring met het actief beheren van (web) applicaties, bestelportalen en training software ontwikkeld door ons bedrijf. iDelft is in staat is om Terabytes aan data effectief te ontsluiten: database informatie, maar ook beeldmateriaal en video. In onze nieuwsberichten, in de rubriek met projectvoorbeelden en in ons portfolio staan diverse projecten beschreven.

Drupal in een notendop

1000000
Installaties wereldwijd
100000
actieve community leden
100
talen
Laatste nieuws

Drupal 10 nu beschikbaar

Drupal heeft versie 10 beschikbaar gesteld. De software is klaar om gebruikt te worden voor Drupal 8/9 migraties.

Koppeling tussen Power BI en Drupal

iDelft heeft voor een klant een koppeling gemaakt tussen Power BI en Drupal. Power BI is de Business Intelligence oplossing. 

Webshop Tub & Table online

We hebben de Tub & Table webshop online gezet. Via deze website kun je o.a.  workshop -en cadeauartikelen bestellen.

Toegankelijkheid websites overheid

Sinds 23 september 2020 zijn overheidsinstellingen verplicht om duidelijkheid te verschaffen over de toegankelijkheid van hun websites.

Klanten waar we trots op zijn

We zijn al 19 jaar actief op het gebied van web-software development, training en hosting. Klanten vertrouwen echt op iDelft voor hun dagelijkse werkzaamheden.