Welkom bij iDelft

Slimme IT experts uit Delft

Contact Portfolio

iDelft bouwt websoftware en biedt integratie-oplossingen (meestal op basis van Drupal). We passen de laatste technieken toe: De websites zijn snel, veilig en optimaal toegankelijk. Vaak tref je onze websites aan bij overheden en we hebben veel ervaring met regelgeving voor dergelijke webportalen.

iDelft ontwikkelt niet alleen software: We hebben ook veel ervaring met het geven van advies en het actief beheren en hosten van webapplicaties, bestelportalen, vragenlijst- en trainingsoftware ontwikkeld door ons bedrijf. Bij ons geen wollige taal, maar gedegen advies op basis van 20+ jaar echte bedrijfservaring.  Wij zijn in staat is om voor u data effectief te ontsluiten. Dat kan betrekking hebben op database informatie, maar ook op beeldmateriaal en video. In onze nieuwsberichten, in de rubriek met projectvoorbeelden en in ons portfolio staan diverse projecten beschreven.

Drupal in een notendop

1000000
Installaties wereldwijd
100000
actieve community leden
100
talen

Laatste nieuws

Matomo als alternatief voor Google Analytics

Matomo kan een goed alternatief zijn voor Google Analytics. De gegevens van je website bezoekers blijven zo binnen je organisatie.

Nieuwe versie Gratis-Kaart.nl on-line

Een nieuwe versie van Gratis-Kaart.nl staat sinds vandaag on-line. Hiermee kan iedereen zelf webkaarten maken. 

EU 2019/1024 richtlijn (API)

iDelft heeft een incidenten Application Programming Interface (API) opgeleverd i.v.m. de EU 2019/1024 richtlijn.

PenTest succesvol afgerond

Een succesvolle PenTest is uitgevoerd op een kritische server beheerd door iDelft voor het hosten van overheidswebsites.

Klanten waar we trots op zijn

We zijn al 23 jaar actief op het gebied van web-software development, training en hosting. Klanten vertrouwen echt op iDelft voor hun dagelijkse werkzaamheden.