Welkom bij iDelft

Slimme software experts uit Delft

Contact Portfolio

iDelft bouwt websoftware en biedt integratie-oplossingen (meestal op basis van Drupal). We passen de laatste technieken toe: De websites zijn snel, veilig en optimaal toegankelijk. We maken traditionele websites, maar ook single-page sites; altijd geschikt voor mobiele telefoons.

iDelft ontwikkelt niet alleen software: We hebben ook veel ervaring met het actief beheren van (web) applicaties, bestelportalen en training software ontwikkeld door ons bedrijf. iDelft is in staat is om Terabytes aan data effectief te ontsluiten: database informatie, maar ook beeldmateriaal en video. In onze nieuwsberichten, in de rubriek met projectvoorbeelden en in ons portfolio staan diverse projecten beschreven.

Drupal in een notendop

1000000
Installaties wereldwijd
100000
actieve community leden
100
talen
Laatste nieuws

Application Programming Interface

iDelft heeft vandaag een incidenten Application Programming Interface (API) opgeleverd aan een klant (VRNHN).

PenTest succesvol afgerond

Een succesvolle PenTest is uitgevoerd op een kritische server beheerd door iDelft voor het hosten van overheidswebsites.

Toegankelijkheid websites overheid

Sinds 23 september 2020 zijn overheidsinstellingen verplicht om duidelijkheid te verschaffen over de toegankelijkheid van hun websites.

Ervaring met Drupal 10 (Migreren website)

Drupal 10 is nu bijna een jaar beschikbaar. Tijd om de balans op te maken met betrekking tot Drupal 8/9 migraties.

Klanten waar we trots op zijn

We zijn al 19 jaar actief op het gebied van web-software development, training en hosting. Klanten vertrouwen echt op iDelft voor hun dagelijkse werkzaamheden.